TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol

Zeri - 12.06.2019

Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol

Telegrafi - 12.06.2019

Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol, sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol

Lajmi.net - 12.06.2019

Në fakt, me marrëveshjen e re, HIB Petrol do të ofrojë çdo litër të derivateve për 6 cent më lirë sesa çmimi ditor në pikë për fermerët dhe pajisjet e tyre bujqësore, në mënyrë që ta nxisë prodhimin ...