TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dhjetë të vdekur nga përplasja e anijeve në Rusi

Telegrafi - 12.06.2018

Së paku dhjetë njerëz kanë vdekur nga përplasja e dy anijeve në Lumin Volga të Rusisë. “Zhytësit kanë gjetur nëntë trupa – tre burra dhe gjashtë gra”, citoi agjencia ruse e lajmeve TASS një zëdhënës ...

Dhjetë të vdekur nga përplasja e anijeve në Rusi

Evropaelire - 12.06.2018

Së paku dhjetë njerëz kanë vdekur nga përplasja e dy anijeve në Lumin Volga të Rusisë. "Zhytësit kanë gjetur nëntë trupa - tre burra dhe gjashtë gra", citoi agjencia ruse e lajmeve TASS një zëdhënës ...

Dhjetë të vdekur nga përplasja e anijeve në Rusi

Lajmi.net - 12.06.2018

Së paku dhjetë njerëz kanë vdekur nga përplasja e dy anijeve në Lumin Volga të Rusisë. “Zhytësit kanë gjetur nëntë trupa – tre burra dhe gjashtë gra”, citoi agjencia ruse e lajmeve TASS një zëdhënës ...

Rusi, 10 viktima nga përplasja e anijeve

Alsat - 12.06.2018

Së paku dhjetë njerëz kanë vdekur nga përplasja e dy anijeve në Lumin Volga të Rusisë. “Zhytësit kanë gjetur nëntë trupa – tre burra dhe gjashtë gra”, citoi agjencia ruse e lajmeve TASS një zëdhënës ...

Dhjetë të vdekur nga përplasja e anijeve në Rusi

Ina - 12.06.2018

Së paku dhjetë njerëz kanë vdekur nga përplasja e dy anijeve në Lumin Volga të Rusisë. “Zhytësit kanë gjetur nëntë trupa – tre burra dhe gjashtë gra”, citoi agjencia ruse e lajmeve TASS një zëdhënës ...