TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mbyllja e Qeverisë amerikane mund të shkaktojë rritje të papunësisë

Evropaelire - 12.01.2019

Mbyllja e përkohshme e Qeverisë amerikane mund të shkurtojë rritjen e punësimit në 500,000 në janar dhe të rris në 4.0 përqindjen e papunësisë, nëse kjo cështje nuk zgjidhet deri të premten e ...

Mbyllja e Qeverisë amerikane mund të shkaktojë rritje të papunësisë

Portalb - 12.01.2019

Mbyllja e përkohshme e Qeverisë amerikane mund të shkurtojë rritjen e punësimit në 500,000 në janar dhe të rris në 4.0 përqindjen e papunësisë, nëse kjo cështje nuk zgjidhet deri të premten e ...

Mbyllja e Qeverisë amerikane mund të shkaktojë rritje të papunësisë

Ina - 12.01.2019

Mbyllja e përkohshme e Qeverisë amerikane mund të shkurtojë rritjen e punësimit në 500,000 në janar dhe të rris në 4.0 përqindjen e papunësisë, nëse kjo cështje nuk zgjidhet deri të premten e ...

Mbyllja e Qeverisë amerikane mund të shkaktojë rritje të papunësisë

Gazeta Tema - 12.01.2019

Mbyllja e përkohshme e Qeverisë amerikane mund të shkurtojë rritjen e punësimit në 500,000 në janar dhe të rris në 4.0 përqindjen e papunësisë, nëse kjo cështje nuk zgjidhet deri të premten e ...

Mbyllja e Qeverisë amerikane, a mund ta rrisë papunësinë?!

Java News - 13.01.2019

Mbyllja e përkohshme e Qeverisë amerikane mund të shkurtojë rritjen e punësimit në 500,000 në janar dhe të rris në 4.0 përqindjen e papunësisë, nëse kjo cështje nuk zgjidhet deri të premten e ...