TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bie numri i nxënësve të regjistruar për vitin e parë në Dibër

Telegrafi - 19.06.2018

Në afatin e parë të qershorit në tre shkollat e mesme në komunat Dibër, Qndra e Zhupës dhe Mvrovë dhe Rostushë në vitin e parë janë regjistruar vetëm 72 nxënës nga 544 vende të lira, përcjell ...

Bie numri i nxënësve të regjistruar për vitin e parë në Dibër

Ina - 20.06.2018

Në afatin e parë të qershorit në tre shkollat e mesme në komunat Dibër, Qndra e Zhupës dhe Mvrovë dhe Rostushë në vitin e parë janë regjistruar vetëm 72 nxënës nga 544 vende të lira, përcjell ...

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Lajmi.net - 18.06.2018

Në shkollat e mesme të Prishtinës është hapur konkursi për pranimin e nxënësve. Zyrtarët po thonë se nuk do të ketë regjistrime pa u plotësuar të gjitha kushtet.

BESA: Në shkollat e mesme mungon strategjia për drejtime të reja atraktive

Tetova Sot - 18.06.2018

Sot dhe nesër do të bëhet paraqitja dhe regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2018/19 për afatin e qershorit. Edhe kësaj here ajo që bie në sy është interesimi më i ...

Vazhdon regjistrimi në shkollat E mesme (video)

Lajm - 18.06.2018

Në të gjitha shkollat e mesme të Maqedonisë ka filluar regjistrimi për vitin akademik 2018/2019. Në shkollat shqipe të qytetit të Shkupit duket të ketë interesim më të madh për Gjimnazim e ...

Regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme të vendit

Alsat - 18.06.2018

Sot dhe nesër në të gjitha shkollat e mesme do të zhvillohet afati i parë për regjistrimin e nxënësve për vitin e ri shkollor 2018/19. Gjimnazi dhe Mjekësia vazhdojnë edhe këtë vit të mbeten shkollat ...

Nesër fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Idividi - 18.06.2018

Shkup, 17 qershor 2018 (MIA) - Në shkollat e mesme publike në vend nesër dhe pasnesër do të bëhet paraqitja e parë dhe regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2018/2019 në afatin regjistrues të ...

Maqedoni, filloi regjistrimi në shkollat e mesme

Portalb - 18.06.2018

Sot dhe nesër në shkollat e mesme shtetërore të vendit do të realizohet afati i parë i regjistrimit të nxënësve nxënësve për vitin shkollor 2018/2019.

Sot fillon regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme në Maqedoni

Telegrafi - 18.06.2018

Në shkollat e mesme publike në vend sot dhe nesër do të mund të bëhet paraqitje dhe regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2018/19 për afatin e qershorit.

Lëvizja Besa nga fraksioni i Bilall Kasamit: Komuna e Tetovës me bursa t’i stimulojë nxënësit të regjistrohen në zanate

Portalb - 18.06.2018

Sot dhe nesër është duke u bërë paraqitja dhe regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2018/19 për afatin e qershorit, Lëvizja Besa nga fraksioni i Bilall Kasamit ...

Regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme të vendit

Antpress - 18.06.2018

18 June 2018 / 15:53 Sot dhe nesër në të gjitha shkollat e mesme do të zhvillohet afati i parë për regjistrimin e nxënësve për vitin e ri shkollor 2018/19.

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Tetova Sot - 18.06.2018

Në shkollat e mesme shtetërore të vendit sot dhe nesër do të realizohet afati i parë i nxënësve dhe regjistrimi për vitin shkollor 2018/2019 në afatin e qershorit.

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Antpress - 18.06.2018

Në të gjitha shkollat e mesme shtetërore sot dhe nesër do të kryhet afati i parë i regjistrimin të nxënësve për vitin shkollor 2018/2019. Rezultatet nga regjistrimi dhe vendet e lira do të publikohen ...

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Ina - 18.06.2018

Në të gjitha shkollat e mesme shtetërore sot dhe nesër do të kryhet afati i parë i regjistrimin të nxënësve për vitin shkollor 2018/2019. Rezultatet nga regjistrimi dhe vendet e lira do të publikohen ...

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Alsat - 18.06.2018

Në të gjitha shkollat e mesme shtetërore sot dhe nesër do të kryhet afati i parë i regjistrimin të nxënësve për vitin shkollor 2018/2019. Rezultatet nga regjistrimi dhe vendet e lira do të publikohen ...

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme

Idividi - 18.06.2018

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Në shkollat e mesme shtetërore të vendit sot dhe nesër do të realizohet afati i parë i nxënësve dhe regjistrimi për vitin shkollor 2018/2019 në afatin e qershorit.