TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA “bën paqe” më Kinën, shtyn tarifat tregtare: Do të heqë nga lista disa produkte deri më 15 Dhjetor

Gazeta Tema - 14.08.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, u tërhoq nga afati i 1 Shtatorit për rritjen e tarifave ndaj mallrave kinezë të importit, duke vonuar barrierat për celularët, kompjuterat dhe mallra ...

Trump shtyn vendosjen e tarifave te reja për produktet kineze

ABC News - 13.08.2019

Presidenti Trump ka vendosur të shtyjë aplikimin e tarifave të reja tregtare mbi produktet kineze. Lëvizja e papritur përfshin kryesisht objekte të fushës së teknologjisë, me kompanitë e njohura që ...

SHBA – Trump: Biseda telefonike me Kinën shumë produktive

Medial - 13.08.2019

MORRISTOWN, 13 gusht /MEDIAL-AFP/ – Biseda telefonike mes negociatorëve tregtarë amerikan dhe kinez ka qenë shumë produktive, konfirmoi sot presidenti amerikan, Donald Trump, në një kohë kur ...

SHBA-ja e shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

Evropaelire - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të "sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë". Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

SHBA shtyn vendosjen e taksave ndaj Kina për dhjetor

Botasot - 13.08.2019

Administrata e SHBA-së ka shtyrë vendosjen e tarifave prej 10 për qind për datën 15 dhjetor për disa produkte kineze, përfshirë laptopë dhe telefona celularë, të planifikuar fillimisht për 1 shtator, ...

Trump shtyn vendosjen e tarifave te reja për produktet kineze

Medial - 13.08.2019

Presidenti Trump ka vendosur të shtyjë aplikimin e tarifave të reja tregtare mbi produktet kineze. Lëvizja e papritur përfshin kryesisht objekte të fushës së teknologjisë, me kompanitë e njohura që ...

SHBA-ja e shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

Zeri - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të "sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë". Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

Taksa ndaj Kinës, SHBA e shtyn për në dhjetor

Albeu.com - 13.08.2019

Administrata e SHBA-së ka shtyrë vendosjen e tarifave prej 10 për qind për datën 15 dhjetor për disa produkte kineze, përfshirë laptopë dhe telefona celularë, të planifikuar fillimisht për 1 shtator, ...

SHBA-ja shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

BalkanWeb - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të “sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë”. Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

SHBA-ja e shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

Zhurnal - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të “sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë”. Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

SHBA-ja e shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

Portalb - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të “sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë”. Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

SHBA-ja e shtyn vendosjen e tarifave ndaj mallrave të Kinës

Flaka - 13.08.2019

SHBA-ja e ka shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të “sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë”. Prodhimet përfshijnë telefona celularë, laptopë, disa ...

Shtyhet vendosja e tarifave ndaj mallrave kineze nga SHBA

Telegrafi - 14.08.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë shtyrë vendosjen e tarifave për disa importe nga Kina deri më 15 dhjetor, për shkak të “sigurisë kombëtare dhe faktorëve të tjerë”.