TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Klinika e Kardiokirurgjisë bëhet edhe me sallën e dytë për operime

Evropaelire - 13.06.2018

Klinika e Kirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është bërë me sallë të dytë të operimit dhe sallë të dytë të mjekimit intensiv. Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli, tha se me hapjen ...

Mjekët nga Klinika Universitare e Frankfurtit do t’i trajnojnë mjekët nga Maqedonia

Telegrafi - 13.06.2018

Delegacioni i Qeverisë së Maqedonisë i përbërë nga ministrat e shëndetësisë, ekonomisë dhe financave, i udhëhequr nga zv. kryeministri, Koço Angjushev, realizuan takim në Frankfurt me ekip mjekësh ...

Ministri Ismaili: Hapja e dy sallave të reja në Kardiokirurgji eliminon listën e pritjes

Lajmi.net - 13.06.2018

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili tha sot se hapja e sallës së dytë operative të Kardiokirurgjisë dhe sallës së dytë të Mjekimit intensiv në këtë klinikë, është një hap shumë i madh për pacientët ...

Kardiokirurgjia bëhet edhe me sallën e dytë për operime

Koha.net - 13.06.2018

Lista e pritjes së pacientëve për t’iu nënshtruar operimeve në Klinikën e Kardiokirurgjisë do të zvogëlohet pasi që sot është bërë hapja e sallës së dytë të Kardiokirurgjisë dhe kujdesi intensiv i ...

Hapet salla e dytë e Kardiokirurgjisë

Telegrafi - 13.06.2018

Sot bëhet hapja e sallës së dytë të Kardiokirurgjisë dhe Kujdesi Intensiv i dytë i Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Ismaili: Hapja e dy sallave të reja në Kardiokirurgji krijon mundësi për eliminimin e listës së pritjes

Telegrafi - 13.06.2018

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili tha sot se hapja e sallës së dytë operative të Kardiokirurgjisë dhe sallës së dytë të Mjekimit intensiv në këtë klinikë, është një hap shumë i madh për pacientët ...

Hapet salla e dytë e Kardiokirurgjisë

Lajmi.net - 13.06.2018

Sot bëhet hapja e sallës së dytë të Kardiokirurgjisë dhe Kujdesi Intensiv i dytë i Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).