TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Lajmi.net - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Turqia ia hap dyert Serbisë: 0% taksë për produktet serbe

Ina - 10.01.2019

Lufta diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe, mirëpo ndryshe po vepron një shtet mik i Kosovës.

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Gazeta Express - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Tetova Sot - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Turqia ia hap dyert Serbisë: 0% taksë për produktet serbe

SOT - 10.01.2019

Lufta diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe, mirëpo ndryshe po vepron një shtet mik i Kosovës.

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Durres Lajm - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Erdogan i hap dyert Serbisë pas taksës nga Kosova: Zero taksë për mallrat serbe

Albeu.com - 10.01.2019

Turqia, e udhëhequr nga Rexhep Taip Erdogan , ka miratuar në Parlamentin e saj një marrëveshje të tregtisë së lirë midis Serbisë dhe Turqisë. Kësisoj, kjo do të krijojë kushte për rritjen e numrit të ...

Turqia ia heq taksën Serbisë, 0% taksë për mallrat e Serbisë

Alsat - 10.01.2019

Neglizhimi dhe lufta e pistë diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe. Mirëpo, ndryshe po vepron një shtet mik i Kosovës.

Turqia ia heq taksën Serbisë, 0% taksë për mallrat e Serbisë

Tetova Sot - 10.01.2019

Neglizhimi dhe lufta e pistë diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe. Mirëpo, ndryshe po vepron një shtet mik i Kosovës.

Turqia ia heq taksën Serbisë

Zeri - 10.01.2019

Lufta diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe. Mirëpo, ndryshe po vepron një shtet ‘mik’ i Kosovës.

Turqia i heq taksën Serbisë, miraton marrëveshjen e tregtisë së lirë

Java News - 10.01.2019

Lufta diplomatike e Serbisë karshi Kosovës ka bërë që kjo e fundit të vendosë taksë 100% për gjitha mallrat serbe. Mirëpo, ndryshe po vepron një shtet ‘mik’ i Kosovës.