TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndryshon regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup-Tetovë tek pika e pagesës Gllumovë

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup -Tetovë në pikën e pagesës të taksës rrugore Gllumovë – Shkup do të ndryshohet prej sot deri në datën 17 gusht, për shkak të ...

Tentuan të grabisin në një butik në Tetovë, policia arreston dy persona nga Gllumova e Sarajit

Zhurnal - 13.08.2019

Tetovë, 13 gusht – Ditë më parë rreth orës 21:00 policët zyrtarë kanë privuar nga liria N.S.(28) dhe M.N. (22) që të dy nga fshati Gllumovë, komuna e Sarajit, transmeton Zhurnal.

Ndryshon regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup-Tetovë tek pika e pagesës Gllumovë

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup -Tetovë në pikën e pagesës të taksës rrugore Gllumovë – Shkup do të ndryshohet prej sot deri në datën 17 gusht, për shkak të ...

Ndryshon regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup-Tetovë tek pika e pagesës Gllumovë

Tetova Sot - 14.08.2019

Regjimi i qarkullimit në autostradën Shkup -Tetovë në pikën e pagesës të taksës rrugore Gllumovë – Shkup do të ndryshohet prej sot deri në datën 17 gusht, për shkak të punëve në rrugë, njoftoi LAMM.