TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Manastirliu jep lajmin e mirë: Marrëveshje me Poliklinikën e Barit për trajtimin e pacientëve me sëmundje të rralla

SOT - 21.09.2019

Pas Turqisë, edhe Italia merr përsipër trajtimin e specializuar të rasteve të veçanta të pacientëve shqiptarë, me sëmundje të rralla. Marrëveshja u arrit me Poliklinikën e Barit, gjatë vizitës së ...

Shëndetësia/Ministrja Manastirliu: Marrëveshje me Barin për trajtimin e sëmundjeve të rralla

Java News - 21.09.2019

Gati projekti i Telemjekësisë mes Italisë, Shqipërisë dhe Malit të Zi për menaxhimin e rasteve të infarkteve Pas Turqisë, edhe Italia merr përsipër trajtimin e specializuar të rasteve të veçanta të ...

Manastirliu: Marrëveshje me Poliklinikën e Barit për trajtimin e pacientëve me sëmundje të rralla

Durres Lajm - 21.09.2019

Pas Turqisë, edhe Italia merr përsipër trajtimin e specializuar të rasteve të veçanta të pacientëve shqiptarë, me sëmundje të rralla. Marrëveshja u arrit me Poliklinikën e Barit, gjatë vizitës së ...

Marrëveshje me Poliklinikën e Barit për trajtimin e pacientëve me sëmundje të rralla

Medial - 21.09.2019

TIRANË, 21 shtator/MEDIAL/ Pas Turqisë, edhe Italia merr përsipër trajtimin e specializuar të rasteve të veçanta të pacientëve shqiptarë, me sëmundje të rralla.