TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Femra kujdes, këto 5 sjellje që bëni po e irritojnë partnerin

Antpress - 13.02.2018

Nëse nuk do që një mashkull mezi të presë “të arratiset” sa më larg nga ty pasi ja ke bërë jetën aq të vështirë dhe të padurueshme me gabimet e tua “fatale”, atëherë lexo artikullin dhe mundohu ku ...

Femra kujdes, këto 5 sjellje që bëni po e irritojnë partnerin

SOT - 14.02.2018

Nëse nuk do që një mashkull mezi të presë “të arratiset” sa më larg nga ty pasi ja ke bërë jetën aq të vështirë dhe të padurueshme me gabimet e tua “fatale”, atëherë lexo artikullin dhe mundohu ku ...