TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mazhoranca hap rrugën për arrestimin e deputetëve, prokuroria nuk do ketë nevojë të dorëzojë prova në Kuvend, pritet ...

SOT - 12.07.2019

Mazhoranca ka hapur dje rrugën për arrestimin e deputetëve dhe ministrave. Prej muajsh në Parlament po diskutohet rregullorja e re e Kuvendit, ku një pjesë e rëndësishme i kushtohet arrestimit të ...

Zbardhet lëvizja/ I hapet rrugë arrestimit të deputetëve pa prova në Kuvend

SOT - 11.07.2019

Tashmë deputetët e Parlamentit të Shqipërisë mund të arrestohen pa marrë autorizimin e Kuvendit. Propozimi për të ndryshuar rregulloren e Kuvendit që bënte të detyrueshme nga ana e Prokurorisë ...

Arrestimi i deputetit, PS tërhiqet zyrtarisht nga nisma që kushtëzonte prokurorinë

RTSH - 11.07.2019

Mazhoranca bën një hap pas nga nisma që bënte të detyrueshme për prokurorinë paraqitjen e provave për arrestimin e deputetit, kur ai shkel ligjin. Zyrtarisht Partia Socialiste u tërhoq sot nga ky ...

Lëvizja/I hapet rrugë arrestimit të deputetëve pa prova në Kuvend

BalkanWeb - 11.07.2019

Partia Socialiste është tërhequr nga propozimi për të ndryshuar rregulloren e Kuvendit, që detyronte Prokurorinë të paraqiste prova për autorizimin e arrestimit të deputetëve.

Lëvizja/I hapet rrugë arrestimit të deputetëve pa prova në Kuvend

Medial - 11.07.2019

Partia Socialiste është tërhequr nga propozimi për të ndryshuar rregulloren e Kuvendit, që detyronte Prokurorinë të paraqiste prova për autorizimin e arrestimit të deputetëve.