TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Derdhet materie e rrezikshme në fabrikën “Ohis”, banorët ankohen për djegje të syve dhe dhimbje koke (Video)

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Nga një cisternë në fabrikën “Ohis” është derdhur sasi e madhe e një materje të rrezikshme. Për momentin te fabrika ka prezencë të lartë të policisë dhe një veturë e ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Telegrafi - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme por përhapen nga fabrika OHIS

Botasot - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Alb Portali - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...