TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Syri i Sheganit, fshati që la pas kontrabandën

VOA - 15.04.2019

Liqeni i Shkodrës, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, është një nga pasuritë më të mëdha natyrore të rajonit të Ballkanit. Më shumë se 20 vite më parë, ujrat e këtij liqeni shërbyen për kontrabandën e ...

VIDEO: Syri i Sheganit, fshati që la pas kontrabandën dhe ju drejtua peshkimit dhe turizmit

Gazeta Tema - 15.04.2019

Liqeni i Shkodrës, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, është një nga pasuritë më të mëdha natyrore të rajonit të Ballkanit. Më shumë se 20 vite më parë, ujrat e këtij liqeni shërbyen për kontrabandën e ...

Fshati që ka prapa historinë e kontrabandës me naftë nga Shqipëria në ish-Jugosllavi po synon zhvillimin

Koha.net - 15.04.2019

Liqeni i Shkodrës, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, është një nga pasuritë më të mëdha natyrore të rajonit të Ballkanit. Më shumë se 20 vite më parë, ujërat e këtij liqeni shërbyen për kontrabandën e ...