TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Plani i së ardhmes kundër ndotjes së ajrit: S’ka makina nëpër qytet

Zhurnal - 11.09.2019

Superblloqet pa makina të Barcelonës mund të shpëtojnë me qindra jetë njerëzish. Raportet mbi kryeqytetin e Katalonjës tregojnë se skema radikale mund të çojë në një reduktim të ndotjes së ajrit me ...

“Super-blloqet” japin efekt, Barcelona ul ndotjen e ajrit

Top Channel - 11.09.2019

Një skemë radikale për uljen e ndotjes së ajrit në Barcelonë po jep rezultate në fazën e projektit pilot, dhe qytete të tjera si Seattle janë duke u përgatitur të ndjekin shembullin e saj.

“Super-blloqet” japin efekt, Barcelona ul ndotjen e ajrit

Botasot - 11.09.2019

Një skemë radikale për uljen e ndotjes së ajrit në Barcelonë po jep rezultate në fazën e projektit pilot, dhe qytete të tjera si Seattle janë duke u përgatitur të ndjekin shembullin e saj.