TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maqedonia paguan 9.000 euro dëmshpërblim për transgjinorët që i janë shkelur të drejtat

SOT - 17.01.2019

Gjykata Evropiane për të drejta të njeriut në Strasburg gjykoi në dobi të një personi transgjinor që ka paditur Maqedoninë për shkelje të së drejtës së privatësisë dhe mjeteve joefikase juridike në ...

Maqedonia duhet t’i paguajë 9.000 euro dëmshpërblim personit transgjinor

Alsat - 17.01.2019

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg vendosi në favor të transgjinorit X që paditi Maqedoninë për shkeljen e të drejtës për privatësi dhe një ilaç joefektiv në vend.

Maqedonia humb gjyqin, detyrohet t’i paguajë 9 mijë euro dëmshpërblim një personi transgjinor

Telegrafi - 17.01.2019

Gjykata Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg ka vendosur në të mirë të një personi, i cili ka paditur shtetin e Maqedonisë për shkak të shkeljes të së drejtës për privatësisë dhe ilaçeve ...

Gjykata e Strasburgut ka miratuar vendim në dobi të një vajzë në Maqedoni, e cila e ka ndërruar gjininë

Portalb - 17.01.2019

Gjykata Evropianë për të Drejtat e Njeriut në Strasburg për herë të parë është deklaruar për rastin e një personi transgjinor dhe ka miratuar vendim në dobi të tij.

Gjykata e Strasburgut nesër do të sjell vendimin e parë për person transgjinor në Maqedoni

Telegrafi - 16.01.2019

Siç raportojnë nga AIM, gjykata evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg nesër për herë të parë do të sjell vendim për rast të personit transgjinor në Maqedoni, ku do të mund të vendoset ...

Gjykata në Strasburg nesër do ta sjellë aktgjykimin për një person transgjinor në Maqedoni

Medial - 16.01.2019

Bruksel, 16 janar 2019 (MEDIAL) – Gjykata Evropiane për të Drejta të Njeriut në Strasburg nesër për të parën herë do të prononcohet për rastin e një personi transgjinor nga Maqedonia, që mund të jetë ...

Maqedonia duhet t’i paguajë 9.000 euro dëmshpërblim personit transgjinor

Almakos - 17.01.2019

17 Janar 2019 / 13:57 Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg vendosi në favor të transgjinorit X që paditi Maqedoninë për shkeljen e të drejtës për privatësi dhe një ilaç joefektiv ...

Maqedonia humb gjyqin, detyrohet t’i paguajë 9 mijë euro dëmshpërblim një personi transgjinor

Botasot - 17.01.2019

Gjykata Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg ka vendosur në të mirë të një personi, i cili ka paditur shtetin e Maqedonisë për shkak të shkeljes të së drejtës për privatësisë dhe ilaçeve ...

Gjykata e Strasburgut nesër do të sjell vendimin e parë për person transgjinor në Maqedoni

Botasot - 16.01.2019

Siç raportojnë nga AIM, gjykata evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg nesër për herë të parë do të sjell vendim për rast të personit transgjinor në Maqedoni, ku do të mund të vendoset ...

Maqedonia duhet t’i paguajë 9.000 euro dëmshpërblim personit transgjinor

Koha.net - 17.01.2019

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg vendosi në favor të transgjinorit X, që paditi Maqedoninë për shkeljen e të drejtës për privatësi dhe një ilaç joefektiv në vend.

Maqedonia duhet t’i paguajë 9.000 euro dëmshpërblim personit transgjinor

Lajm - 17.01.2019

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg vendosi në favor të transgjinorit X, që paditi Maqedoninë për shkeljen e të drejtës për privatësi dhe një ilaç joefektiv në vend.Gjykata ...