TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Parfumi do të zgjasë më shumë me këto truke që me siguri nuk i dinit

Portalb - 11.09.2019

Të gjithë dëshirojmë që parfumi të na zgjasë shumë. Ndonjëherë nuk kemi ç’të fusim më para në çantë dhe zgjedhim që “të sakrifikojmë” parfumin duke mos e marrë me vete.

Parfumi do të zgjasë më shumë me këto truke që me siguri nuk i dinit

Botasot - 11.09.2019

Të gjithë dëshirojmë që parfumi të na zgjasë shumë. Ndonjëherë nuk kemi ç’të fusim më para në çantë dhe zgjedhim që “të sakrifikojmë” parfumin duke mos e marrë me vete.

Parfumi do të zgjasë më shumë me këto truke që me siguri nuk i dinit

Gazeta Express - 11.09.2019

Të gjithë dëshirojmë që parfumi të na zgjasë shumë. Ndonjëherë nuk kemi ç’të fusim më para në çantë dhe zgjedhim që “të sakrifikojmë” parfumin duke mos e marrë me vete.