TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

9 shenjat që tregojnë se një restorant nuk do t’ia dijë për klientët e tij

Botasot - 08.11.2019

Restoranti më i vjetër në botë, i quajtur Sobrino de Botín, ndodhet në Madrid. Në vitin 2025, do të ketë 300-vjetorin e themelimit. Restoranti nuk do të kishte “jetuar” kaq gjatë nëse stafi i tyre ...

Cilat ushqime duhet të shmangni nëse drekoni apo darkoni në restorante?

Botasot - 08.11.2019

Është shumë e vështirë të mbash mend disa rregulla se çfarë duhet të hash dhe jo, sidomos kur je në një restorant dhe je i uritur. Por ajo që gabojmë është se jo në çdo restorant mund të porosisim ...

9 shenjat që tregojnë se një restorant nuk i intereson për klientët e tij

Portalb - 08.11.2019

Restoranti më i vjetër në botë, i quajtur Sobrino de Botín, ndodhet në Madrid. Në vitin 2025, do të ketë 300-vjetorin e themelimit. Restoranti nuk do të kishte “jetuar” kaq gjatë nëse stafi i tyre ...