TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vitamina B12 për funksionet e trurit dhe kujtesën – Ushqimet ku gjendet

BalkanWeb - 08.11.2019

Vitamina B12 luan një rol shumë kompleks në organizëm. Përveç rolit të saj për energjinë, kjo vitaminë është e dobishme për shumë prej funksioneve nervore.

Pesë mënyra për ta luftuar mungesën e vitaminës D gjatë dimrit

Gazeta Express - 08.11.2019

Vitamina D është vitamina, e cila ndihmon zhvillimin sa më të mirë të eshtrave, dhëmbëve dhe muskujve. Mirëpo problemi është se niveli i kësaj vitamine ka tendencë të bie gjatë ditëve të dimrit.

Pesë mënyra për ta luftuar mungesën e vitaminës D gjatë dimrit

Albeu.com - 08.11.2019

Vitamina D është vitamina, e cila ndihmon zhvillimin sa më të mirë të eshtrave, dhëmbëve dhe muskujve. Mirëpo problemi është se niveli i kësaj vitamine ka tendencë të bie gjatë ditëve të dimrit .

Ja si të luftoni mungesën e vitaminës D gjatë dimrit

Botasot - 08.11.2019

Ardhja e sezonit dimëror sjell një ulje të ndjeshme në praninë e vitaminës D në organizmin tonë, nisur nga ky fakt kemi vendosur t'iu paraqesim disa këshilla për rifitimin e vitaminës D dhe të ...

Pesë mënyra për ta luftuar mungesën e vitaminës D gjatë dimrit

Tetova Sot - 08.11.2019

Vitamina D është vitamina, e cila ndihmon zhvillimin sa më të mirë të eshtrave, dhëmbëve dhe muskujve. Mirëpo problemi është se niveli i kësaj vitamine ka tendencë të bie gjatë ditëve të dimrit.

Merrni Vitamina B12 për të forcuar trurin dhe kujtesën, ja ushqimet ku gjendet

Top Channel - 09.11.2019

Vitamina B12 luan një rol shumë kompleks në organizëm. Përveç rolit të saj për energjinë, kjo vitaminë është e dobishme për shumë prej funksioneve nervore.

Merrni Vitamina B12 për të forcuar trurin dhe kujtesën, gjendet në këto ushqime

Botasot - 09.11.2019

Vitamina B12 luan një rol shumë kompleks në organizëm. Përveç rolit të saj për energjinë, kjo vitaminë është e dobishme për shumë prej funksioneve nervore.

Pesë mënyra për ta luftuar mungesën e vitaminës D gjatë dimrit

Zeri - 09.11.2019

Vitamina D është vitamina, e cila ndihmon zhvillimin sa më të mirë të eshtrave, dhëmbëve dhe muskujve. Mirëpo problemi është se niveli i kësaj vitamine ka tendencë të bie gjatë ditëve të dimrit.

Merrni Vitamina B12 për të forcuar trurin dhe kujtesën, ja ushqimet ku gjendet

Zhurnal - 09.11.2019

Vitamina B12 luan një rol shumë kompleks në organizëm. Përveç rolit të saj për energjinë, kjo vitaminë është e dobishme për shumë prej funksioneve nervore.