TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opozita serbe po përgatitet për protesta të reja kundër Vuçiqit

Medial - 12.01.2019

Protestuesit e opozitës serbe janë duke u përgatitur për protesta shtesë në Serbi kundër presidentit Aleksander Vuçiq, të cilin e akuzojnë për cenimin e lirisë së medieve dhe shtypjen e opozitës.

Vuçiqit i kërkohet të paraqesë "planin e tij për Kosovën"

Evropaelire - 11.01.2019

Organizatorët e protestave joqeveritare në Serbi kërkuan nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, që të paraqesë planin e tij për Kosovën para qytetarëve të Serbisë, duke thënë se ata janë adresa ku ...

Organizatorët e protestës kanë një kërkesë për Vuçiqin në lidhje me Kosovën

Lajmi.net - 11.01.2019

Organizatorët e protestës “Një nga pesë milionë” kanë shpalosur kërkesat e tyre për presidentin e Serbisë. Aleksandar Vuçiq. Organizatorët e protestës “Një nga pesë milionë” kanë kërkuar nga ...

Opozita serbe po përgatitet për protesta të reja kundër Vuçiqit

Botasot - 12.01.2019

Protestuesit e opozitës serbe janë duke u përgatitur për protesta shtesë në Serbi kundër presidentit Aleksander Vuçiq, të cilin e akuzojnë për cenimin e lirisë së medieve dhe shtypjen e opozitës.

Vuçiqit i kërkohet të paraqesë “planin e tij për Kosovën”

Portalb - 11.01.2019

Organizatorët e protestave joqeveritare në Serbi kërkuan nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, që të paraqesë planin e tij për Kosovën para qytetarëve të Serbisë, duke thënë se ata janë adresa ku ...

Organizatorët e protestës në Beograd kanë një kërkesë për Vuçiqin në lidhje me Kosovën

Botasot - 11.01.2019

Organizatorët e protestës “Një nga pesë milionë” kanë shpalosur kërkesat e tyre për presidentin e Serbisë. Aleksandar Vuçiq. Organizatorët e protestës “Një nga pesë milionë” kanë kërkuar nga ...

Opozita serbe po përgatitet për protesta të reja kundër Vuçiqit

Flaka - 12.01.2019

Protestuesit e opozitës serbe janë duke u përgatitur për protesta shtesë në Serbi kundër presidentit Aleksander Vuçiq, të cilin e akuzojnë për cenimin e lirisë së medieve dhe shtypjen e opozitës.

Protesuesit, Vuçiqit: Shteti i Serbisë është tërhequr nga Kosova

Botasot - 11.01.2019

Organizatorët e protestave joqeveritare në Serbi kërkuan nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, që të paraqesë planin e tij për Kosovën para qytetarëve të Serbisë, duke thënë se ata janë adresa ku ...

Vazhdojnë protestat për rrëzimin e Vuçiqit

Zeri - 12.01.2019

Protestuesit e opozitës serbe janë duke u përgatitur për protesta shtesë në Serbi kundër presidentit Aleksander Vuçiq, të cilin e akuzojnë për cenimin e lirisë së medieve dhe shtypjen e opozitës.

Vuçiqit i kërkohet të paraqesë “planin e tij për Kosovën”

Ina - 12.01.2019

Organizatorët e protestave joqeveritare në Serbi kërkuan nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, që të paraqesë planin e tij për Kosovën para qytetarëve të Serbisë, duke thënë se ata janë adresa ku ...