TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Audi merr dy çmime të rëndësishme për siguri të lartë

Telegrafi - 09.10.2019

Makinat SUV, Q3 dhe A7 kanë marrë çmimet më të larta, për siguri në rast aksidenti Insurance Institute for Highway Safety ka bërë testimin e përplasjes së makinave SUV të ri dizajnuara, Audi Q3 dhe ...

Audi merr dy çmime të rëndësishme për siguri të lartë

Zeri - 10.10.2019

Makinat SUV, Q3 dhe A7 kanë marrë çmimet më të larta, për siguri në rast aksidenti. Insurance Institute for Highway Safety ka bërë testimin e përplasjes së makinave SUV të ri dizajnuara, Audi Q3 dhe ...

Audi merr dy çmime të rëndësishme për siguri të lartë

Flaka - 10.10.2019

Makinat SUV, Q3 dhe A7 kanë marrë çmimet më të larta, për siguri në rast aksidenti. Insurance Institute for Highway Safety ka bërë testimin e përplasjes së makinave SUV të ri dizajnuara, Audi Q3 dhe ...