TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tmerrohen ekspertët e OBSH, ja çfarë gjejnë në spitalet shqiptare

BalkanWeb - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, çfarë gjejnë në Shqipëri

Gazeta Express - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, çfarë gjejnë në Shqipëri

Botasot - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një ...

"Tmerrohen" ekspertët e OKB: Gjetëm pajisje 100 vjeçare në Shqipëri

Albeu.com - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një ...

Në Shqipëri pajisje mjekësore 100-vjeçare, çuditet OBSH-ja

Mapo - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret ende në Shqipëri ka çuditur ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare

Zhurnal - 14.08.2019

Tiranë, 14 gusht – Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me të vërtetë i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur ...

Ekspertët e OBSH-së gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare

Koha.net - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, çfarë gjetën në spitalet shqiptare

Durres Lajm - 14.08.2019

Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me të vërtetë i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një nga ...