TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Eleonora Incardona, kunata seksi e Diletta Leottës, simpatizon Juventusin!

SuperSport - 09.10.2019

Eleonora Incardona, modele italiane dhe njëkohësisht kunata e prezantueses sporitve Diletta Leotta pasi është në një lidhje dashurie më vëllain e saj Mirko Manola, ka një pasion të madh golfin.

Eleonora Incardona, kunata seksi e Diletta Leottës, simpatizon Juventusin!

Top Channel - 09.10.2019

Eleonora Incardona, modele italiane dhe njëkohësisht kunata e prezantueses sportive Diletta Leotta pasi është në një lidhje dashurie më vëllain e saj Mirko Manola, ka një pasion të madh golfin.

Eleonora, tifoze e Juventusit

Gazeta Express - 10.10.2019

Eleonora Incardona, modele italiane dhe njëkohësisht kunata e prezantueses sporitve Diletta Leotta pasi është në një lidhje dashurie më vëllain e saj Mirko Manola, ka një pasion të madh golfin.