TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jakup Krasniqi: U shkel ligji, pse nuk po reagoni?

Botasot - 08.11.2019

Kreu i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i është rikthyer një leximi që thotë se kishte bërë para vitesh a dekadash në letërsinë antike greke, se “qytetarët më të ...

Krasniqi: Nuk është problem kush po e kërkon respektimin e ligjit, por a është shkelur dhe pse

Koha.net - 08.11.2019

Kreu i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i është rikthyer një leximi që thotë se kishte bërë para vitesh a dekadash në letërsinë antike greke, se “qytetarët më të ...

Krasniqi për zgjedhjet: Rregullat me të cilat ka filluar loja, janë ndryshuar në përfundim të saj

Gazeta Express - 08.11.2019

Kreu i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i është rikthyer një leximi që thotë se kishte bërë para vitesh a dekadash në letërsinë antike greke, se “qytetarët më të ...

Krasniqi për zgjedhjet: Rregullat me të cilat ka filluar loja, janë ndryshuar në përfundim të saj

Alb Portali - 08.11.2019

Kreu i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i është rikthyer një leximi që thotë se kishte bërë para vitesh a dekadash në letërsinë antike greke, se “qytetarët më të ...

Jakup Krasniqi kërkon reagim ndaj shkeljes së Ligjit të zgjedhjeve

Lajmi.net - 08.11.2019

“Reagimet në mbrojtje të ligjit/eve dhe vlerave duhet të bëhen me kohë! Përndryshe, reagimet si ‘kofini pas të vjelurave’ si duhet askujt!”, ka shkruar Krasniqi.

Krasniqi për zgjedhjet: Rregullat me të cilat ka filluar loja, janë ndryshuar në përfundim të saj

Zeri - 08.11.2019

Kreu i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i është rikthyer një leximi që thotë se kishte bërë para vitesh a dekadash në letërsinë antike greke, se “qytetarët më të ...

Krasniqi: Kushdo që e lexon ligjin për zgjedhjet e ka të qartë se rregullat me të cilat ka filluar loja, janë ndryshuar ...

Telegrafi - 08.11.2019

Kryetari i Këshillit Kombëtare të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, në lidhje me shpalljen e rezultateve zgjedhore të 6 tetorit, ka theksuar se kushdo që e lexon ligjin për zgjedhjet e ka të ...

Krasniqi: Kushdo që e lexon ligjin për zgjedhjet e ka të qartë se rregullat me të cilat ka filluar loja, janë ndryshuar ...

Medial - 09.11.2019

23:50 | 8 Nëntor 2019 Kryetari i Këshillit Kombëtare të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, në lidhje me shpalljen e rezultateve zgjedhore të 6 tetorit, ka theksuar se kushdo që e lexon ligjin ...