TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maratona e Tiranës, në faqet e Maratonave më të njohura në botë

Top Channel - 11.09.2019

Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet

BalkanWeb - 11.09.2019

Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet

RTSH - 11.09.2019

Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet

Gazeta Tema - 11.09.2019

Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek ...