TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Unë ju arrestoj dhe në gjumë”, ish-deputeti i PD hedh akuzat e rënda ndaj Ramës: Drejtuesit dhe oficerët e policisë ...

SOT - 16.04.2019

Ish-deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, i kujton kryeministrit Rama rezolutën 2077 e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, e miratuar në 2015-ën, e cila ndalon abuzimet me arrestime me burg si ...

Këshilli i Europës: Stop abuzimit me arrestimet si mjet politik

Mapo - 16.04.2019

Këshilli i Europës kërkon që të mos abuzohet me arrestin me burg si masë sigurie. Rezoluta 2077 (2015) e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europes percakton se masa e arrestit me burg eshte mase ...

Këshilli i Europës - Stop abuzimit me arrestimet si mjet politik!

Durres Lajm - 16.04.2019

Keshilli i Europes kerkon qe te mos abuzohet me arrestin me burg si mase sigurie. Rezoluta 2077 (2015) e Asamblese Parlamentare te Keshillit te Europes percakton se masa e arrestit me burg eshte mase ...

Këshilli i Europës: Stop abuzimit me arrestimet si mjet politik

Almakos - 16.04.2019

Këshilli i Europës kërkon që të mos abuzohet me arrestin me burg si masë sigurie. Rezoluta 2077 (2015) e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europes percakton se masa e arrestit me burg eshte mase ...