TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rritja e numrit të gjyqtarëve pa rezultat në ngritjen e efikasitetit të gjyqësorit

Botasot - 21.09.2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), sot gjatë një konferencë për media, ka publikuar raportin analitik “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS praktika (Analizë e politikës së ndjekjes dhe dënimeve ...

IKD: Rritja e numrit të gjyqtarëve pa rezultat në ngritjen e efikasitetit

Koha.net - 21.09.2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), sot gjatë një konferencë për media, ka publikuar raportin analitik “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS praktika (Analizë e politikës së ndjekjes dhe dënimeve ...

IKD: Rritja e numrit të gjyqtarëve pa rezultat në ngritjen e efikasitetit

Medial - 21.09.2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, të shtunën, ka ...

Rritja e numrit të gjyqtarëve pa rezultat në ngritjen e efikasitetit

Gazeta Express - 21.09.2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), sot gjatë një konferencë për media, ka publikuar raportin analitik “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS praktika (Analizë e politikës së ndjekjes dhe dënimeve ...

Rritja e numrit të gjyqtarëve pa rezultat në ngritjen e efikasitetit të gjyqësorit

Telegrafi - 21.09.2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), sot gjatë një konferencë për media, ka publikuar raportin analitik “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS praktika (Analizë e politikës së ndjekjes dhe dënimeve ...