TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katër kandidatë në garë për Guvernator të BQK

Telegrafi - 06.12.2017

Paneli për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës, ka përzgjedhur katër kandidatë të cilët do t’ia dërgojë Kuvendit dhe Qeverisë së Kosovës, për zgjedhjen e ...

Këta janë katër pretendentët për Guvernator

Gazeta Express - 06.12.2017

Janë përzgjedhur katër nga 26 kandidatët për postin e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës. Kështu ka njoftuar kumtesa nga ...

Kush janë katër pretendentët për Guvernator

Koha.net - 06.12.2017

Janë përzgjedhur katër nga 26 kandidatët për postin e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës. Kështu ka njoftuar kumtesa nga BQK, transmeton Koha.net Në këtë kumtesë thuhet: Paneli për ...

BQK me Guvernator të ri nga prill i vitit 2018

Telegrafi - 05.12.2017

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) nga prilli vitit 2018 do të bëhet me Guvernator të ri, kjo pasi mandati i ushtruesit të detyrës së Guvernatorit Fehmi Mehmeti përfundon më 27 mars të vitit të ardhshëm.

Këta janë katër pretendentët për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës

Lajmi.net - 06.12.2017

Janë përzgjedhur katër nga 26 kandidatët për postin e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës. Kështu ka njoftuar kumtesa nga BQK. Në këtë kumtesë thuhet: Paneli për përzgjedhjen e kandidatëve për ...