TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Martesa lufton depresionin dhe hipertensionin

Lajmi.net - 13.02.2018

Sipas studimeve të fundit individët e martuar kanë më pak gjasa të vuajnë nga depresioni dhe kanë rrezik më të ulët të zhvillimit të kushteve të hipertensionit ose kolesterolit të lartë.

Martesa lufton depresionin dhe hipertensionin

Alb Portali - 13.02.2018

Megjithatë ankthi i dasmës mund të jetë i madh për disa dhe nëse nuk jeni me personin e duhur që ju bën të lulëzoni në vend se të vërshoni, jeta e martuar mund të mbytësohet, njofton Klan Kosova.