TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tërmkolli: Komandantët kanë qenë në gjendje ta djegin shtetin për ta ruajtur pushtetin

Koha.net - 15.03.2019

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se e sheh veten të kyçur në krizën politike që po ndodh në Kosovë. Ka folur për komandantët që sipas saj e kanë kapur shtetin, duke folur për ...

VV-ja nuk dallon në logjikë dhe funksionim nga PDK-ja, thotë Tërmkolli

Koha.net - 15.03.2019

Derisa ka folur për atë se si “komandantët kanë qenë në gjendje ta djegin shtetin, për ta ruajtur pushtetin”, Melihate Tërmkolli në Interaktiv të KTV-së, ka folur edhe për “pamundësinë që LDK-ja dhe ...

Sonte në Interaktiv, Melihate Tërmkolli

Koha.net - 14.03.2019

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli është e ftuar sonte në Interaktiv. Me të do të bisedohet për aktualitetin politik rreth dialogut, taksës si dhe zgjedhjeve të reja të pritshme në partinë e ...

Tërmkolli: Komandantët kanë qenë në gjendje ta djegin shtetin për ta ruajtur pushtetin

Botasot - 15.03.2019

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se e sheh veten të kyçur në krizën politike që po ndodh në Kosovë. Ka folur për komandantët që sipas saj e kanë kapur shtetin, duke folur për ...