TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zhduket një femër në Prishtinë

Zhurnal - 11.09.2019

Prishtinë, 11 shtator- Policia e Kosovës njofton se në Lagjen Dardania në Prishtinë më datë 09.09.2019, në orën 08:00, një ankues mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër ...

Zhduket një vajzë në Prishtinë

Koha.net - 11.09.2019

Raportohet se një vajzë është zhdukur në Prishtinë, në lagjen Dardania më 09.09.2019. “Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa dhe nuk ...

Zhduket një femër në Prishtinë

Gazeta Express - 11.09.2019

Policia e Kosovës njofton se në Lagjen Dardania në Prishtinë më datë 09.09.2019, në orën 08:00, një ankues mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa ...

Zhduket një femër në Prishtinë

Telegrafi - 11.09.2019

Policia e Kosovës njofton se në Lagjen Dardania në Prishtinë më datë 09.09.2019, në orën 08:00, një ankues mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa ...

Zhduket një femër në Prishtinë

Zeri - 11.09.2019

Policia e Kosovës njofton se në Lagjen Dardania në Prishtinë më datë 09.09.2019, në orën 08:00, një ankues mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa ...

Zhduket një femër në Prishtinë

Botasot - 11.09.2019

Policia e Kosovës njofton se në Lagjen Dardania në Prishtinë më datë 09.09.2019, në orën 08:00, një ankues mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa ...