TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gashi: Me VV-në duhet të flasim se çfarë mendojnë ata për shtetin e Kosovës dhe ekzistencën e tij

Lajmi.net - 09.10.2019

“Duhet të gjendet gjuha e përbashkët se si se shohim shtetin e Kosovës, si e shohim shtetin në raport me të tjerët. Janë çështje komplekse”. “Jemi në një situatë ku ne duhet të ulemi dhe të flasim se ...

Gashi: Me VV-në duhet të flasim se çfarë mendojnë ata për shtetin e Kosovës dhe ekzistencën e tij

Medial - 09.10.2019

22:19 | 9 Tetor 2019 Arben Gashi nga LDK, ka thënë se për të arritur marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje duhet të gjejnë gjuhë të përbashkët në shumë çështje.

Gashi: Me VV-në duhet të flasim se çfarë mendojnë ata për shtetin e Kosovës dhe ekzistencën e tij

Botasot - 09.10.2019

Arben Gashi nga LDK, ka thënë se për të arritur marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje duhet të gjejnë gjuhë të përbashkët në shumë çështje. “Duhet të gjendet gjuha e përbashkët se si se shohim shtetin ...

Arben Gashi: VV’ja duhet të na tregojë se çfarë mendon për shtetin e Kosovës dhe ekzistencën e tij

Gazeta Express - 09.10.2019

Arben Gashi nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se për të arritur marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje duhet të gjejnë gjuhë të përbashkët në shumë çështje.

Arben Gashi: VV’ja duhet të na tregojë se çfarë mendon për shtetin e Kosovës dhe ekzistencën e tij

Zeri - 09.10.2019

Arben Gashi nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se për të arritur marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje duhet të gjejnë gjuhë të përbashkët në shumë çështje.