TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Abuzimi me komasacionin lë fermerët pa tapi

Koha.net - 16.04.2019

Ka më shumë se tre vjet që për Ministrinë e Bujqësisë janë finalizuar punët në Drenas e Vushtrri për sipërfaqet e komasacionit, që kishin nisur në vitet ’80.

Komasacioni lë belanë te fermerët dhe çon milionat te kompanitë

Koha.net - 15.04.2019

Mark Lasku ka investuar shumë në shtëpinë e madhe të tij në fshatin Qerim, fare në periferi të Gjakovës, por jeton me drojën e fortë për belatë që i ka lënë dhe vazhdon t’i prodhojë një proces i ...

Abuzimi me komasacionin lë fermerët pa tapi

Medial - 16.04.2019

Ka më shumë se tre vjet që për Ministrinë e Bujqësisë janë finalizuar punët në Drenas e Vushtrri për sipërfaqet e komasacionit, që kishin nisur në vitet ’80.

Koha Ditore zbardh abuzimin 10-vjeçar të Ministrisë së Bujqësisë me kontratat për komasacionin

Koha.net - 14.04.2019

Gazeta “Koha Ditore” në numrin e nesërm sjell pjesën e parë të hulumtimit që tregon për milionat e shtetit që iu janë dhënë përgjatë dhjetë viteve të fundit disa kompanive, nën justifikimin për ta ...