TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blerim Latifi përmend atentatin ndaj Isa Mustafës, ja çka thotë për takimin me Albin Kurtin

Botasot - 14.08.2019

Këshilltari i Kadri Veselit, profesori i filozofisë, Blerim Latifi është përfshirë në debatin që po zhvillohet në lidhje me takimin Albin Kurti – Isa Mustafa i cili u mbajtë gjatë ditës së djeshme.

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Botasot - 13.08.2019

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

3 arsyet pse tradhtojmë partnerin janë këto

Tetova Sot - 13.08.2019

Kur partneri ju tradhton me siguri që e kemi shumë të vështirë të gjejmë justifikime për atë që ndodhi. Por, le të përpiqemi të kuptojmë motivet se pse njerëzit tradhtojnë partnerët e tyre.

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen

Telegrafi - 12.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Tetova Sot - 13.08.2019

Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen

Botasot - 12.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

BalkanWeb - 14.08.2019

Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës?

Zeri - 14.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Idividi - 14.08.2019

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

Është më e keqe tradhtia e djemve apo e vajzave?

Albeu.com - 14.08.2019

Duket që djemt dhe vajzat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...