TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përqafimet sjellin përfitime shëndetësore, ekspertët tregojnë pse duhet të përqafohemi më shumë

Lajmi.net - 08.11.2019

Përqafimet janë një mënyrë universale për të treguar emocionet, dashurinë, lumturinë dhe madje edhe mërzitjen. Me sa duket përqafimet nuk duhet t’i falenderojmë vetëm si një ndjenjë e ngrohtë kur ...

Përqafimet sjellin përfitime shëndetësore, ekspertët tregojnë pse duhet të përqafohemi më shumë

Albeu.com - 08.11.2019

Një ekspertët dhe terapeutiste, Virgina Satir ka deklaruar se ne kemi nevojë për 4 përqafime për të mbijetuar, 8 përqafime për të mirë mbajtur vetën, dhe 12 përqafime për rritje.