TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Arben Taravari: Nëse nuk ka datë për bisedime, duhet të ketë zgjedhje

Ina - 13.06.2019

Sekretari i përgjithshëm i ASH-së, Arben Taravari ka theksuar se nëse vendi nuk do të marrë datë për fillimin e bisedimeve për në BE, atëherë sipas tij është logjike që të shkohet në zgjedhje të ...

Lajmi dëmtohet nga gjuha e papërshtatshme dhe informacionet e pakonfirmuara

Portalb - 12.06.2019

Puna e gazetarit është të vërtetojë dyshimet që qarkullojnë në opinion dhe që janë me interes publik. Të paktën të tentojë. Rruga deri te e vërteta nuk është e lehtë.