TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zëri i Amerikës: A është mposhtur ISIS?

Mapo - 12.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe ...

A është mposhtur ISIS?

Gazeta Tema - 12.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe ...

A është mposhtur ISIS?

VOA - 11.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencial në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett ...

A është mposhtur ISIS?

Java News - 11.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencial në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett ...

A është mposhtur ISIS?

Botasot - 12.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe ...

A është mposhtur ISIS?

Top Channel - 12.09.2019

Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe ...