TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kërkohet rritja e pagës minimale në Kosovë

Lajmi.net - 09.02.2019

Sindikata e Sektorit Privat të Kosovës dhe PSD-ja kanë kërkuar rritje të pagës minimale. Visar Ymeri ka thënë se do të thërrasin interpelancë për këtë çështje, për shkak se që nga viti 2011 nuk ka ...

Kërkohet rritja e pagës minimale

Gazeta Express - 09.02.2019

Sindikata e Sektorit Privat të Kosovës dhe PSD’ja kanë kërkuar rritje të pagës minimale. Visar Ymeri ka thënë se do të thërrasin interpelancë për këtë çështje, për shkak se që nga viti 2011 nuk ka ...

Kërkohet rritja e pagës minimale

Zeri - 09.02.2019

Sindikata e Sektorit Privat të Kosovës dhe PSD’ja kanë kërkuar rritje të pagës minimale. Visar Ymeri ka thënë se do të thërrasin interpelancë për këtë çështje, për shkak se që nga viti 2011 nuk ka ...