TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shqyrtohet raporti vjetor i BQK-së

Telegrafi - 12.07.2019

Anëtarët e Komisionit për Buxhet dhe Financa sot do të mblidhen për një takim të rregullt. Si pikë e rëndit të ditës është shqyrtimi i raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për ...

Shqyrtohet raporti vjetor i BQK-së

Botasot - 12.07.2019

Anëtarët e Komisionit për Buxhet dhe Financa sot do të mblidhen për një takim të rregullt. Si pikë e rëndit të ditës është shqyrtimi i raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për ...