TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, çdokush bartë përgjegjësi individuale

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Bashkimi Demokratik për Integrim përmes një komunikate për media, kanë theksuar që sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në ...

Deklarata e BDI-së para takimit mes Zaevit dhe Mickovskit

Ina - 10.09.2019

Sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për stabilitet shoqëror, integrim dhe zhvillim ekonomik.

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, secili bart përgjegjësi individuale

Medial - 10.09.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) në një komunikatë për media thekson që sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të gjithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për ...

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, secili bartë përgjegjësi individuale

Telegrafi - 10.09.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) përmes një kumtese për media thekson se sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për ...

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, secili bartë përgjegjësi individuale

Tetova Sot - 10.09.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim thekson që sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për stabilitet shoqëror, integrim dhe ...

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, secili bartë përgjegjësi individuale

Flaka - 10.09.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim thekson që sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për stabilitet shoqëror, integrim dhe ...

BDI: Institucionet të veprojnë sipas ligjit, secili bartë përgjegjësi individuale

Botasot - 10.09.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) përmes një kumtese për media thekson se sundimi i ligjit, barazia para ligjit si dhe zbatimi i ligjit nga të giithë në mënyrë të përpiktë është parakusht për ...