TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Koncert mes akujve për ndërgjegjësimin mbi ndryshimet klimatike

Top Channel - 16.05.2019

Muzikantë nga Norvegjia kanë mbajtur koncertin më verior të botës, duke luajtur në instrumente të krijuara nga akulli i oqeanit Arktik. Kuarteti performoi në Arktik në temperaturat -12 gradë Celsius, ...

Koncert në -12 gradë, muzika del nga akulli në mbrojtje të Arktikut

BalkanWeb - 15.05.2019

Një koncert në temperaturën -12 gradë, nota që vijnë nga akulli dhe shpërndahen në ajrin e ftohtë polar. Pamjet e fushatës së fundit të Greenpeace transmetojnë të gjithë bukurinë e një natyre në ...

Koncert mes akujve për ndërgjegjësimin mbi ndryshimet klimatike

Zeri - 16.05.2019

Muzikantë nga Norvegjia kanë mbajtur koncertin më verior të botës, duke luajtur në instrumente të krijuara nga akulli i oqeanit Arktik. Kuarteti performoi në Arktik në temperaturat -12 gradë Celsius, ...

Koncert në akull, fushata për mbrojtjen e Arktikut nga shkrirja

Koha.net - 17.05.2019

Një koncert në temperaturën -12 gradë me instrumente akulli dhe nota që shpërndahen në ajrin e ftohtë polar është mbajtur në favor të fushatës së fundit të Greenpeace “Mbro Oqeanin”.

Koncert mes akujve për ndërgjegjësimin mbi ndryshimet klimatike

Botasot - 16.05.2019

Muzikantë nga Norvegjia kanë mbajtur koncertin më verior të botës, duke luajtur në instrumente të krijuara nga akulli i oqeanit Arktik. Kuarteti performoi në Arktik në temperaturat -12 gradë Celsius, ...