TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ideja për grim vezullues

Telegrafi - 08.11.2019

Grimi vezullues ndonjëherë është zgjedhja e duhur për raste solemne, festa, takime… Shikoni videon e cila kombinon perishanet dhe grimin për efekt symaceje, transmeton Telegrafi.

Ideja për grim vezullues

Botasot - 08.11.2019

Grimi vezullues ndonjëherë është zgjedhja e duhur për raste solemne, festa, takime… Shikoni videon e cila kombinon perishanet dhe grimin për efekt symaceje.