TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vajza ruse tregon si ra në dashuri me shqiptarin dhe la Rusinë për Tiranën!

Top Channel - 15.05.2019

Mbrëmjen e sotme në Soiree, në Top Channel kemi mundësinë të dëgjojmë historinë e disa personave të huaj që kanë zgjedhur që për hir të dashurisë të zhvendosen në Tiranë.

Vajza ruse tregon si ra në dashuri me shqiptarin dhe la Rusinë

Ina - 15.05.2019

Mbrëmjen e sotme në Soiree, në Top Channel kemi mundësinë të dëgjojmë historinë e disa personave të huaj që kanë zgjedhur që për hir të dashurisë të zhvendosen në Tiranë.

Vajza ruse tregon si ra në dashuri me shqiptarin dhe la Rusinë për Tiranën!

Telegrafi - 15.05.2019

Mbrëmjen e sotme në Soiree, në Top Channel kemi mundësinë të dëgjojmë historinë e disa personave të huaj që kanë zgjedhur që për hir të dashurisë të zhvendosen në Tiranë.

Vajza ruse tregon si ra në dashuri me shqiptarin dhe la Londrën dhe Rusinë për Tiranën

Botasot - 16.05.2019

Një nga historitë më mbresëlënëse gjatë mbrëmjes së sotme në emisionin Soiree ishte ajo e një vajze ruse, Anna Laska, e cila për hir të dashurisë, la Londrën ku jetonte kur njohur bashkëshortin e saj ...