TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sërish me kopjime në Testin e Maturës, iu nënshtruan 4 mijë nxënës në 29 qendra

Koha.net - 12.06.2019

Në Ditën e Çlirimit të Kosovës, maturantët iu nënshtruan pjesës së parë të Testit të maturës. Si rëndom, ata përdorën mënyra të ndryshme për t’i marrë të gatshme përgjigjet e testimit.

Qendra shtetërore për provime u sqarua për gabimet në maturën shtetërore

Portalb - 12.06.2019

Këtë javë, si javën e kaluar, shkollat e mesme në vendin tonë vazhdojnë me mbajtjen e testit të maturës shtetërore, transmeton Portalb.mk . Këtë javë, të hënën, u realizua testimi në lëndën e ...

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës

Gazeta Express - 12.06.2019

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës.

Në ethet e provimeve; Sot maturantët u testuan për gjuhën dhe letërsinë

Top Channel - 12.06.2019

Rreth 36 mijë maturantë në gjithë Republikën e Shqipërisë dhanë sot provimin e Gjuhë-Letërsisë. Të radhës janë ai i matematikës dhe lënda me zgjedhje, përkatësisht me 17 dhe 24 qershor.

Testi i dytë i maturës, gjimnazistët: Provimi ishte i vështirë

ABC News - 12.06.2019

Rreth 36 mijë maturantë në vend i janë nënshtruar testit të dytë të maturës shtetërore, atij të gjuhës shqipe dhe letërsisë. Maturantët në Tiranë thonë se teza ishte e vështirë ndërkohë që kishin pak ...

Ish-deputeti publikon skandalin dhe bën thirrjen urgjente: Është i papranueshëm, ky është Krim Shtetëror (FOTO)

SOT - 12.06.2019

Ish-deputeti i PD-së Luçjano Boçi është shprehur se fill pak pas fillimit të provimit të letërsisë testi është përhapur kudo. Sipas tij kjo është një tallje gjigande e Edi Ramës dhe ministres së ...

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

Gazeta Express - 12.06.2019

4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze.

Rrjedh online testi i maturës, Bytyqi pret që testi të zhvillohet pa ndonjë problem

Koha.net - 12.06.2019

Ka nisur të shpërndahet online testi i maturës nëpër rrjete sociale. Koha Ditore ka siguruar pamje nga shpërndarja e testeve në grupe të ndryshme në Facebook dhe në Viber.

Maturantët e Prishtinës i nënshtrohen testit, nuk ka zhurmues të valëve

Botasot - 12.06.2019

Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.

Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat maturantja

Albeu.com - 12.06.2019

Ditën e sotme po zhvillohet provimi i dytë i maturës shtetërorë, pikërisht ai i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë. Në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë mësohet të ketë ndodhur një incident.

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

Botasot - 12.06.2019

Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si ...

Maturantët provim, teza e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë në ‘Facebook’

Mapo - 12.06.2019

Ditën e sotme po zhvillohet provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për maturantët e shkollave të mesme. Ndërkohë që provimi ende nuk ka mbaruar pasi përfundon në orën 12:30, tezat kanë dalë dhe janë ...

Incident në provimin e Letërsisë/ Çfarë i ndodh studentes, shoqërohet me urgjencë në spital

SOT - 12.06.2019

Mijëra maturantë japin sot provimin e Letërsisë. Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident. Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

Gazeta Express - 12.06.2019

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të ...

​Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Gazeta Express - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Qendra shtetërore për provime u sqarua për gabimet në maturën shtetërore

Flaka - 12.06.2019

Këtë javë, si javën e kaluar, shkollat e mesme në vendin tonë vazhdojnë me mbajtjen e testit të maturës shtetërore, transmeton Portalb.mk. Këtë javë, të hënën, u realizua testimi në lëndën e ...

Nesër provimet e maturës, nxënësit do të testohen për gjuhë-letërsinë

Top Channel - 11.06.2019

5 ditë pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë.

KSHM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore

Botasot - 12.06.2019

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës.

Në ethet e provimeve; Sot maturantët u testuan për gjuhën dhe letërsinë

Botasot - 12.06.2019

Rreth 36 mijë maturantë në gjithë Republikën e Shqipërisë dhanë sot provimin e Gjuhë-Letërsisë. Të radhës janë ai i matematikës dhe lënda me zgjedhje, përkatësisht me 17 dhe 24 qershor.

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

Zeri - 12.06.2019

4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze.

Dështon vendosja e zhurmuesve për ndaljen e valëve telefonike për maturantët të cilët mbajtën Testin e Maturës

Zhurnal - 12.06.2019

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

Telegrafi - 12.06.2019

Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si ...

Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat maturantja

LajmiFundit - 12.06.2019

Mijëra maturantë japin sot provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letërsisë. Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident. Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

Botasot - 12.06.2019

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Botasot - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Në Shqipëri, nesër mbahen provimet e maturës

Zeri - 11.06.2019

5 ditë pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë.

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 ...

Telegrafi - 12.06.2019

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës.

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

Botasot - 12.06.2019

4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze.

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Telegrafi - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Në Shqipëri, nesër mbahen provimet e maturës

Lajmi.net - 11.06.2019

“Mendoj 5 ditë kanë qenë të mjaftueshme, pasi përgatitja ka filluar që në fillim të vitit shkollor. Këto ditë po bëhen përsëritjet e fundit, ku pyesim mësuesit për gjërat që i kemi ende të paqarta.

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 nxënës

Zeri - 12.06.2019

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës.

Sot në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Koha.net - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Matura shtetërore, sot provimi i Gjuhë-Letërsisë për 36 mijë maturantë

Durres Lajm - 12.06.2019

Pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj të kryer më 7 qershor, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen sot provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

U tha se do t’i ndalin valët e telefonit, maturantët e kanë gati planin për të kopjuar

Telegrafi - 12.06.2019

Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Zeri - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Medial - 12.06.2019

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Zhurnal - 12.06.2019

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i ...