TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tahiri: Me punë fituam respektin e Britanisë

Lajmi.net - 14.08.2019

Ministri Tahiri ka falënderuar qeverinë britanike si dhe ambasadorin O’Conell për mbështetjen e dhënë në transformimin e sistemit të drejtësisë. “Për një kohë të shkurtë kemi arritur ta transformojmë ...

Tahiri: Kemi arritur ta transformojmë sistemin e drejtësisë – krejt kjo falë edhe ambasadës britanike

Medial - 14.08.2019

Ministri në dorëheqje i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka pritur sot në një takim lamtumirës ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell.

Tahiri takon ambasadorin O’Connell: Me punë fituam respektin e Britanisë

Telegrafi - 14.08.2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka pritur sot në një takim lamtumirës ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell. Tahiri ka falënderuar qeverinë britanike si dhe ...

Tahiri: Me punë fituam respektin e Britanisë

Zeri - 14.08.2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka pritur sot në një takim lamtumirës ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell. Ministri Tahiri ka falënderuar qeverinë britanike si dhe ...