TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

Almakos - 13.01.2018

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ...

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

Koha.net - 13.01.2018

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ...

Qeveria së shpejti procedon propozimin e KES-it për rritjen e pagës minimale

Telegrafi - 13.01.2018

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ...

Reçica: Ngritja e pagës minimale në 250 euro s’ndikon në skemat pensionale e sociale

Gazeta Express - 13.01.2018

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ...