TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gazetari maqedonas: BDI na shpëtoi nga Gruevski, pa BDI-në Maqedonia e Veriut sdo ishte në Evropë

Tetova Sot - 16.05.2019

“Pa BDI-në, Maqedonia e Veriut si shtet do të paraqiste makth për Evropën” ka theksuar në kolumnën e tij gazetari maqedonas Sasho Ivanovski. Sasho Ivanovski – Poliko themelues I portalit Maktel.mk ...

Sasho-ja: BDI është partia më e kthjellët dhe më vizionare në shtet!

Ina - 16.05.2019

Pa BDI-në, Maqedonia e Veriut si shtet do të paraqiste makth për Evropën” ka theksuar në kolumnën e tij gazetari maqedonas Sasho Ivanovski. Sasho Ivanovski – Poliko themelues I portalit Maktel.mk ...

BDI është partia më e kthjellët dhe më vizionare në shtet!

Flaka - 16.05.2019

Pa BDI-në, Maqedonia e Veriut si shtet do të paraqiste makth për Evropën” ka theksuar në kolumnën e tij gazetari maqedonas Sasho Ivanovski. Sasho Ivanovski – Poliko themelues I portalit Maktel.mk ...