TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore

Top Channel - 21.07.2019

Natyrisht ka një dallim të madh midis të qenit një milioner dhe një miliarder. Të enjten, më 18 korrik, një nga familjet miliardere të Nigerisë, Otedola shkoi me pushime.

Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore

Gazeta Tema - 21.07.2019

Femi Otedola dhe familja e tij vizituan Italinë për një orë, për të blerë akullore. Biznesmeni miliarder, Femi Otedola dhe tre vajzat e tij, Tolani, Temi dhe Ifeoluëa (DJ Cuppy), postuan foto nga ...

Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore

Gazeta Express - 21.07.2019

Natyrisht ka një dallim të madh midis të qenit një milioner dhe një miliarder. Të enjten, më 18 korrik, një nga familjet miliardere të Nigerisë, Otedola shkoi me pushime.

Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore

Zeri - 21.07.2019

Natyrisht ka një dallim të madh midis të qenit një milioner dhe një miliarder. Të enjten, më 18 korrik, një nga familjet miliardere të Nigerisë, Otedola shkoi me pushime.

Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore

Tetova Sot - 21.07.2019

Natyrisht ka një dallim të madh midis të qenit një milioner dhe një miliarder. Të enjten, më 18 korrik, një nga familjet miliardere të Nigerisë, Otedola shkoi me pushime.