TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nju Jork, diskutim mbi arritjet dhe sfidat e Kosovës

VOA - 13.02.2018

Në Nju Jork u mbajt mbrëmë një diskutim me diplomatë dhe personalitete të tjera mbi 10-vjetorin e Kosovës dhe sfidat që e presin pas dekadës së parë të pavarësisë.

Engel: Kosova duhet ta ketë ushtrinë e saj (Video)

Telegrafi - 13.02.2018

Në Nju Jork u mbajt mbrëmë një diskutim me diplomatë dhe personalitete të tjera mbi 10-vjetorin e Kosovës dhe sfidat që e presin pas dekadës së parë të pavarësisë.

Engel: Kosova duhet ta ketë ushtrinë e saj (Video)

Lajmi.net - 13.02.2018

Në Nju Jork u mbajt mbrëmë një diskutim me diplomatë dhe personalitete të tjera mbi 10-vjetorin e Kosovës dhe sfidat që e presin pas dekadës së parë të pavarësisë.