TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zeka: Ndryshimi s’mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë

Lajmi.net - 02.12.2019

“Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka. “Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë Minsitrinë e Punëve të Brendshme dhe Ministrinë e Drejtësisë” “Nga aty fillon çkapja e shtetit dhe ndryshimi”, ka thënë Zeka.

Zeka thotë se zyrtarët e VV’së dhe LDK’së nuk do e votonin Isa Mustafën për president

Gazeta Express - 02.12.2019

Themeluesi i Partisë Euroatlantike, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se askush nuk ia siguron Isa Mustafës që do të zgjidhet presidenti i Kosovës. “Kush ia siguron Isa Mustafës postin e presidentit.

Zeka: Legjitimitetin për të biseduar për koalicion me VV’në e ka Vjosa Osmani e jo Mustafa

Gazeta Express - 02.12.2019

Themeluesi i Partisë Euroatlantike, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se Vjosa Osmani është dashur të udhëheqë bisedimet për lidhjen e koalicionit me Vetëvendosjen e jo kryetari i LDK’së, Isa Mustafa.

Milaim Zeka: Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë MPB’në dhe Ministrinë e Drejtësisë

Gazeta Express - 02.12.2019

Themeluesi i PEK’ut, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë. “Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka.

Zeka: Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë me këto dy ministri

Zeri - 02.12.2019

Themeluesi i PEK’ut, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë. “Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka.

Zeka: Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë MPB’në dhe Ministrinë e Drejtësisë

Medial - 02.12.2019

23:16 | 2 Dhjetor 2019 Themeluesi i PEK’ut, Milaim Zeka, ka thënë në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë. “Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka.

Zeka thotë se zyrtarët e VV’së dhe LDK’së nuk do e votonin Isa Mustafën për president

Zeri - 02.12.2019

Themeluesi i Partisë Euroatlantike, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se askush nuk ia siguron Isa Mustafës që do të zgjidhet presidenti i Kosovës. “Kush ia siguron Isa Mustafës postin e presidentit.

Milaim Zeka: Zyrtarët e VV-së e LDK-së nuk do ta votonin Isa Mustafën për president

Botasot - 03.12.2019

Themeluesi i Partisë Euroatlantike, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se askush nuk ia siguron Isa Mustafës që do të zgjidhet presidenti i Kosovës. “Kush ia siguron Isa Mustafës postin e presidentit.

Zeka: Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë MPB’në dhe Ministrinë e Drejtësisë

Ina - 03.12.2019

Themeluesi i PEK’ut, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë. “Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka.