TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

S’ka Karton të Gjelbër, vazhdon “plaçka” ndaj diasporës

Lajmi.net - 15.07.2017

Edhe sivjet, sikurse viteve të kaluara, bashkatdhetarët që vijnë me automjete në Kosovë, detyrohen të paguajnë në kufij sigurimin e detyrueshëm të automjetit, që për disa qytetarë dhe parti politike, ...

S’ka Karton të Gjelbër, vazhdon “plaçkitja” e diasporës

Telegrafi - 15.07.2017

Edhe sivjet, sikurse viteve të kaluara, bashkatdhetarët që vijnë me automjete në Kosovë, detyrohen të paguajnë në kufij sigurimin e detyrueshëm të automjetit, që është si haraç që mërgimtarët duhet ...

S’ka Karton të Gjelbër, vazhdon 'plaçkitja' e diasporës

Zeri - 15.07.2017

Mërgimtarët kosovarë vazhdojnë të shihen edhe më tej, si «remitenca» nga qytetarët dhe institucionet e vendit. Çdo verë kur fillon ardhja e bashkatdhetarëve në vendlindje gëzohen të gjithë, ...